به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری وی به پایاننامه مدیریت کارآفرینی خود هم اشاره کرد و گفت: در این پایاننامه نقش فعالیتهای کارآفرینانه در صنعت گردشگری با مطالعه موردی همدان را بررسی کردهام که این مورد هم برایم تجاربی به همراه داشت.
سروشمقدم معتقد است: در سازمان مسکن و شهرسازی احیای بافتهای فرسوده مدنظر کارشناسان است و در میراث فرهنگی حفظ بافتهای واجد ارزش تاریخی، که این عوامل میتواند به موازات یکدیگر خروجی و نتیجه قابل توجهی در کار مدیریتی داشته باشد و از جمله عوامل مهم میتوان به این نکته اشاره کرد که در نظام برنامهریزی شهری سازمان مسکن و شهرسازی و میراث فرهنگی در کنار هم میتوانند نقشهای پررنگی ایفا کنند.
وی در پاسخ به این سوال که برای ورود به حوزه مدیریتی گردشگری استان چه برنامههایی در دست دارید، اظهار داشت: میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری همچون اقیانوس بیکران است که فضای گستردهای دربر دارد و من قطع و یقین باید چیزهای زیادی در این عرصه تجربه کنم.
وی ادامه داد: معتقدم برنامههای مدون را در این حوزه دنبال کنم. از آنجا که قرار است سازمانی کار کنم میدانم با سازمانی مواجه خواهم بود که همه افرادش کارآزموده و کاربلد هستند؛ پس من از تجربه یکایک آنها بهره خواهم برد؛ البته از همین گفتگوی رسانهای هم استفاده میکنم و کارشناسان و مشاوران این عرصه را به همفکری دعوت میکنم تا بتوانیم همدان را به عنوان قطب گردشگری مطرح کنیم.
سروشمقدم معتقد است که همدان به جایگاه واقعی خود در گردشگری نرسیده و با ظرفیتی که دارد میتواند این استان را فراتر از آنچه هست بشناساند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه بعد از بررسی وضع موجود و کار مطالعاتی و تحقیقاتی به کمک متخصصان حوزه گردشگری وارد اجرای برنامههایم خواهم شد، افزود: بخش خصوصی میتواند حامی خوبی برای اشتغازایی و کارآفرینی در حوزه گردشگری باشد؛ پس میتواند حمایت شود و باید بگویم اهل تحول هستم نه اهل تغییر؛ به تغییر نگاه معتقدم نه تغییر افراد.
سروشمقدم به بیان ایدهها و برنامههای خود پرداخت و تأکید کرد: میخواهم همدان را یک جهانشهر ببینم و پس از مطالعه وضع موجود به برنامهریزی و اولویتبندی برای اجرای برنامهها براساس چشمانداز ترسیم شده در این حوزه خواهم پرداخت.
انتهای پیام/